לןגן

עגבניות יבשות עם תפוחי אדמה בשמן זית טעים

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 28/07/2016 | 20:49
עגבניות יבשות עם תפוחי אדמה בשמן  זית טעים

תקציר המתכון: עגבניות מיובשות עם תפוחי אדמה אפויים עם שמן זית ושיני שום פצצה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

עגבניות יבשות עם תפוח אדמה ושמן זית

אופן הכנה

  1. לפזר על תפוחי האדמה מלח (לא לקלף את הקליפה) להשהות 1/2 שעה ולשטוף היטב

  2. לערבב את תפוחי האדמה בתבליני כורכום ופפריקה חריפה ולשלוח לתנור לאפיה זהובה יפה להוציא מהתנור

  3. לערבב יחד את העגבניות עם תפוחי האדמה השום הקצוץ ועלי הטימין הקצוץ.בקלילות ושוב לשלוח לתנור. להזהבה יפה