טוחנים את המנגו במעבד מזון היטב. ומורידים לקערה נקיה. .
2
להקציף את השמנת הצמחית. להוסיף ידני את את הקרם הקוקוס בעטיפה. בעטיפה עדינה להוסיף את הדבש. את המנגו הטחון . את האגוזים הקצוצים. מערבבים בעדינות. ומעבירים את התכולה לקופסה איכותית. אפשרות שניה למי שיש מכשיר גלידה בבית פשוט וקל .
3
מי שאוהב שוקולד. מרפדים תבנית יפה בשוקולד מומוס איכותי. מקפאים 1/4 שעה ויוצקים לתבנית את הגלידה. ושוב להקפיא. אחלה של גלידה .
4
.
1
טוחנים את המנגו במעבד מזון היטב. ומורידים לקערה נקיה. .
2
להקציף את השמנת הצמחית. להוסיף ידני את את הקרם הקוקוס בעטיפה. בעטיפה עדינה להוסיף את הדבש. את המנגו הטחון . את האגוזים הקצוצים. מערבבים בעדינות. ומעבירים את התכולה לקופסה איכותית. אפשרות שניה למי שיש מכשיר גלידה בבית פשוט וקל .
3
מי שאוהב שוקולד. מרפדים תבנית יפה בשוקולד מומוס איכותי. מקפאים 1/4 שעה ויוצקים לתבנית את הגלידה. ושוב להקפיא. אחלה של גלידה .