לןגן

גלידה מנגו במכונה

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 25/07/2016 | 23:30
גלידה מנגו במכונה

תקציר המתכון: מנגו עם שמנת ושוקלד

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

הציפוי

אופן הכנה

  1. טוחנים את המנגו במעבד מזון היטב. ומורידים לקערה נקיה.

  2. להקציף את השמנת הצמחית. להוסיף ידני את את הקרם הקוקוס בעטיפה. בעטיפה עדינה להוסיף את הדבש. את המנגו הטחון . את האגוזים הקצוצים. מערבבים בעדינות. ומעבירים את התכולה לקופסה איכותית. אפשרות שניה למי שיש מכשיר גלידה בבית פשוט וקל

  3. מי שאוהב שוקולד. מרפדים תבנית יפה בשוקולד מומוס איכותי. מקפאים 1/4 שעה ויוצקים לתבנית את הגלידה. ושוב להקפיא. אחלה של גלידה