תקציר המתכון: מנגו עם שמנת ושוקלד
קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
טוחנים את המנגו במעבד מזון היטב. ומורידים לקערה נקיה.
להקציף את השמנת הצמחית. להוסיף ידני את את הקרם הקוקוס בעטיפה. בעטיפה עדינה להוסיף את הדבש. את המנגו הטחון . את האגוזים הקצוצים. מערבבים בעדינות. ומעבירים את התכולה לקופסה איכותית. אפשרות שניה למי שיש מכשיר גלידה בבית פשוט וקל
מי שאוהב שוקולד. מרפדים תבנית יפה בשוקולד מומוס איכותי. מקפאים 1/4 שעה ויוצקים לתבנית את הגלידה. ושוב להקפיא. אחלה של גלידה