הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמערבבים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה עד שנוצר בצק אחיד גמיש ורך , אך לא דביק. מניחים את הבצק לתפיחה של 15 דקות בקערת המיקסר מכוסה במגבת או ניילון נצמד.מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים ל-15 חלקים.יוצרים לחמניות קטנות ומניחים על נייר אפיה חתוך . מכסים את הלחמניות ומניחים לתפיחה של כחצי שעה.מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים בכל פעם 2 לחמניות כשהצד של הלחמנייה שהיה על הנייר נכנס ראשון לתוך השמן. נותנים ללחמניות להזהיב משני הכיוונים ומוצאים לנייר סופג..