לןגן

ההההפריקסה

מאת: עינת חנניה, פורסם: 16/07/2016 | 19:52
ההההפריקסה

תקציר המתכון: המתכון שלא מפסיקה להכין!!!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה עד שנוצר בצק אחיד גמיש ורך , אך לא דביק. מניחים את הבצק לתפיחה של 15 דקות בקערת המיקסר מכוסה במגבת או ניילון נצמד.מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים ל-15 חלקים.יוצרים לחמניות קטנות  ומניחים על נייר אפיה חתוך . מכסים את הלחמניות ומניחים לתפיחה של כחצי שעה.מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים בכל פעם 2 לחמניות כשהצד של הלחמנייה שהיה על הנייר  נכנס ראשון לתוך השמן. נותנים ללחמניות להזהיב משני הכיוונים ומוצאים לנייר סופג.