קוקוס/סוכריות צבעוניות/קקאו/בוטנים טחונים ועוד לפי הצורך
אופן ההכנה
1
לפורר את הביסקוויטים גס במעבד מזון בפולסים קצרים..
2
בקערה חסינת אש או במיקרו להמיס שוקולד+שמנת מתוקה והחלב.
לבחוש עד שהעיסה חלקה ללא גושים. להוריד מהאש או מהמיקרו.
להוסיף קקאו ואבקת סוכר, לבחוש עד להתמזגות, להוסיף תמצית רום..
3
לשפוך את עיסת השוקולד לביסקוויטים ולערבב עד שנספג.
אפשר להוסיף חופן צימוקים לעיסה למי שאוהב..
4
ליצור כדורים (להרטיב מדי פעם את הידיים עם מים)ולקשט
כיד הדימיון.
בתאבון (:.
1
לפורר את הביסקוויטים גס במעבד מזון בפולסים קצרים..
2
בקערה חסינת אש או במיקרו להמיס שוקולד+שמנת מתוקה והחלב.
לבחוש עד שהעיסה חלקה ללא גושים. להוריד מהאש או מהמיקרו.
להוסיף קקאו ואבקת סוכר, לבחוש עד להתמזגות, להוסיף תמצית רום..
3
לשפוך את עיסת השוקולד לביסקוויטים ולערבב עד שנספג.
אפשר להוסיף חופן צימוקים לעיסה למי שאוהב..
4
ליצור כדורים (להרטיב מדי פעם את הידיים עם מים)ולקשט
כיד הדימיון.
בתאבון (:.