תקציר המתכון: טעים, קל ואהוב על ילדים...ומבוגרים
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
לפורר את הביסקוויטים גס במעבד מזון בפולסים קצרים.
בקערה חסינת אש או במיקרו להמיס שוקולד+שמנת מתוקה והחלב. לבחוש עד שהעיסה חלקה ללא גושים. להוריד מהאש או מהמיקרו. להוסיף קקאו ואבקת סוכר, לבחוש עד להתמזגות, להוסיף תמצית רום.
לשפוך את עיסת השוקולד לביסקוויטים ולערבב עד שנספג. אפשר להוסיף חופן צימוקים לעיסה למי שאוהב.
ליצור כדורים (להרטיב מדי פעם את הידיים עם מים)ולקשט כיד הדימיון. בתאבון (: