ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את כל חומרי הבצק עד שמתקבל בצק דביק ואלסטי.
-
2
מעבירים את הבצק למקרר לשעה (אפילו ללילה, כמה שיותר שעות יותר טוב).
-
3
מעבדים שוב את הבצק ומניחים בצד ל-10 דקות מנוחה.
-
4
מחלקים ל 18-19 כדורים ומניחים בצד ל-10 דקות נוספות.
-
5
אחרי 10 דקות מרדדים כל כדור לעיגול דק.
-
6
מקמחים משטח עבודה ומניחים את כל הכדורים שרידדנו למנוחה של 10 דקות.
-
7
מתחילים לפתוח כל כדור, כמה שיותר עד לשקיפות ולקפל לצורת מעטפה.
-
8
מכינים את המילוי: מפוררים את הגבינה ומערבבים עם הביצים.
-
9
מניחים מילוי גבינה וסגרים את קצוות הבצק.
-
10
אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות כ 15-20 דקות או עד הזהבה.
1
מערבבים את כל חומרי הבצק עד שמתקבל בצק דביק ואלסטי.
2
מעבירים את הבצק למקרר לשעה (אפילו ללילה, כמה שיותר שעות יותר טוב).
3
מעבדים שוב את הבצק ומניחים בצד ל-10 דקות מנוחה.
4
מחלקים ל 18-19 כדורים ומניחים בצד ל-10 דקות נוספות.
5
אחרי 10 דקות מרדדים כל כדור לעיגול דק.
6
מקמחים משטח עבודה ומניחים את כל הכדורים שרידדנו למנוחה של 10 דקות.
7
מתחילים לפתוח כל כדור, כמה שיותר עד לשקיפות ולקפל לצורת מעטפה.
8
מכינים את המילוי: מפוררים את הגבינה ומערבבים עם הביצים.
9
מניחים מילוי גבינה וסגרים את קצוות הבצק.
10
אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות כ 15-20 דקות או עד הזהבה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים