ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
6 יחידות חזה עוף דק וגדול
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
שמים בקערה חצי קילו בשר טחון.
-
2
קוצצים דק (או במכשיר סלייסר) חבילה פטרוזיליה ו-1 בצל גדול ומוסיפים לקערה עם הבשר.
-
3
מוסיפים לקערה מעט צנוברים, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית בהרט או ראש אל חנות ו 5-6 שיני שום טרי וקטוש.
-
4
מערבבים הכל היטב וממלאים את חזה העוף לכל אורכו ומגלגלים.
-
5
עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לשעת מנוחה.
-
6
מוציאים מהקירור, טובלים בביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן (אין צורך בטיגון הבשר הטחון לפני).
1
שמים בקערה חצי קילו בשר טחון.
2
קוצצים דק (או במכשיר סלייסר) חבילה פטרוזיליה ו-1 בצל גדול ומוסיפים לקערה עם הבשר.
3
מוסיפים לקערה מעט צנוברים, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית בהרט או ראש אל חנות ו 5-6 שיני שום טרי וקטוש.
4
מערבבים הכל היטב וממלאים את חזה העוף לכל אורכו ומגלגלים.
5
עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לשעת מנוחה.
6
מוציאים מהקירור, טובלים בביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן (אין צורך בטיגון הבשר הטחון לפני).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים