לןגן

גליל חזה עוף ממולא בבשר טחון

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 05/07/2016 | 09:41
גליל חזה עוף ממולא בבשר טחון

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לפני טיגון

אופן הכנה

  1. שמים בקערה חצי קילו בשר טחון

  2. קוצצים דק (או במכשיר סלייסר) חבילה פטרוזיליה ו-1 בצל גדול ומוסיפים לקערה עם הבשר

  3. מוסיפים לקערה מעט צנוברים, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית בהרט או ראש אל חנות ו 5-6 שיני שום טרי וקטוש

  4. מערבבים הכל היטב וממלאים את חזה העוף לכל אורכו ומגלגלים

  5. עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לשעת מנוחה

  6. מוציאים מהקירור, טובלים בביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן (אין צורך בטיגון הבשר הטחון לפני)