מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה מים וסוכר ומבשלים כ-4 דקות לאחר הרתיחה, מסירים מהלהבה, מצננים לטמפ' החדר.
2
מכינים קולי תות: שמים בסיר תותים וסוכר ומבשלים על אש בינונית כחמש דקות. טוחנים את התותים בעזרת בלנדר מוט. במידה והרוטב סמיך מידי ניתן להוסיף כמה כפות של מים. מצננים לטמפ' החדר.
3
מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים בקערה.
4
מכינים את הבלילה ומטגנים: מערבבים בקערה 1 שמרים, סוכר ו-4 כוסות מים פושרים ומניחים במקום חמים כ-10 דקות עד שהתערובת תוססת מעט.
5
מערבבים בקערה את שאר החומרים למעט יתרת המים.
6
מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת השמרים ומערבבים בעזרת מטרפה. מוסיפים את יתרת המים הפושרים, מערבבים ומכסים בניילון נצמד. משאירים את הבלילה לתפוח לפחות שעה.
7
מערבבים את הבלילה בעזרת מטרפה אחרי התפיחה ומעבירים אותה לכד מזיגה.
8
במחבת משומן וחם יוצרים עיגולים קטנים מהבלילה ומטגנים כ-2 דקות, מוציאים וממלאים..
1
מכינים את הסירופ: מביאים לרתיחה מים וסוכר ומבשלים כ-4 דקות לאחר הרתיחה, מסירים מהלהבה, מצננים לטמפ' החדר.
2
מכינים קולי תות: שמים בסיר תותים וסוכר ומבשלים על אש בינונית כחמש דקות. טוחנים את התותים בעזרת בלנדר מוט. במידה והרוטב סמיך מידי ניתן להוסיף כמה כפות של מים. מצננים לטמפ' החדר.
3
מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים בקערה.
4
מכינים את הבלילה ומטגנים: מערבבים בקערה 1 שמרים, סוכר ו-4 כוסות מים פושרים ומניחים במקום חמים כ-10 דקות עד שהתערובת תוססת מעט.
5
מערבבים בקערה את שאר החומרים למעט יתרת המים.
6
מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת השמרים ומערבבים בעזרת מטרפה. מוסיפים את יתרת המים הפושרים, מערבבים ומכסים בניילון נצמד. משאירים את הבלילה לתפוח לפחות שעה.
7
מערבבים את הבלילה בעזרת מטרפה אחרי התפיחה ומעבירים אותה לכד מזיגה.
8
במחבת משומן וחם יוצרים עיגולים קטנים מהבלילה ומטגנים כ-2 דקות, מוציאים וממלאים..