ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
מעט קינמון/פצפוצי שוקולד (לא חובה)
אופן ההכנה
-
1
מקציפים את החלבונים עם הסוכר, מורידים מההקצפה ומערבבים בצורת עטיפה את שאר החומרים.
-
2
שופכים את הבלילה לתבנית עגולה ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לכ-40 דקות, בודקים עם קיסם, אם הקיסם יוצא רטוב אופים מספר דקות נוספות.
1
מקציפים את החלבונים עם הסוכר, מורידים מההקצפה ומערבבים בצורת עטיפה את שאר החומרים.
2
שופכים את הבלילה לתבנית עגולה ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לכ-40 דקות, בודקים עם קיסם, אם הקיסם יוצא רטוב אופים מספר דקות נוספות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים