ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מכינים את הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק, מתפיחים כחצי שעה ושמים בתבנית משומנת מעט ואופים כחצי שעה על 180 מעלות חום.
-
2
מטגנים את השום, הפפריקה, הפלפל החריף, העגבניות ועגבניות השרי למשך 10 דקות.
-
3
לאחר מכן מרסקים עם מרית (של פירה) ומוסיפים מים, מלח לפי הטעם וביצים ככמות הדרושה.
-
4
לבשל כ-10 דקות ולשפוך לתוך בצק.
-
5
אפשר להכניס את השקשוקה עם הבצק לתנור לעוד מספר דקות.
1
מכינים את הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק, מתפיחים כחצי שעה ושמים בתבנית משומנת מעט ואופים כחצי שעה על 180 מעלות חום.
2
מטגנים את השום, הפפריקה, הפלפל החריף, העגבניות ועגבניות השרי למשך 10 דקות.
3
לאחר מכן מרסקים עם מרית (של פירה) ומוסיפים מים, מלח לפי הטעם וביצים ככמות הדרושה.
4
לבשל כ-10 דקות ולשפוך לתוך בצק.
5
אפשר להכניס את השקשוקה עם הבצק לתנור לעוד מספר דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים