ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
3 בצלים חתוכים לחתיכות קטנות
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מטגנים את הבצלים, מוסיפים את הפפריקה המתוקה, פלפל חריף, לימון סחוט, ו-2 כפות רסק עגבניות.
-
2
מבשלים כ-5 דקות, מוסיפים חצי כוס מים, מערבבים היטב ומבשלים ל-5 דקות נוספות ומוסיפים מים פעם נוספת.
-
3
מכניסים את העוף לחצי שעה ומוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר והאפונה ומבשלים 15 דקות נוספות.
-
4
מוסיפים מלח לפי הטעם ולאחר מכן מוסיפים 2 כוסות אורז שטוף היטב.
-
5
מכסים 3/4 מהסיר במים ומבשלים עד שהאורז מוכן.
1
מטגנים את הבצלים, מוסיפים את הפפריקה המתוקה, פלפל חריף, לימון סחוט, ו-2 כפות רסק עגבניות.
2
מבשלים כ-5 דקות, מוסיפים חצי כוס מים, מערבבים היטב ומבשלים ל-5 דקות נוספות ומוסיפים מים פעם נוספת.
3
מכניסים את העוף לחצי שעה ומוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר והאפונה ומבשלים 15 דקות נוספות.
4
מוסיפים מלח לפי הטעם ולאחר מכן מוסיפים 2 כוסות אורז שטוף היטב.
5
מכסים 3/4 מהסיר במים ומבשלים עד שהאורז מוכן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים