הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלטרוף בעזרת מטרפה ידנית את הביצים, הרויון והחמאה.
לערבב את החומרים היבשים בקערה נפרדת.
מוסיפים רכיבים יבשים לקערת הרטובים ומערבבים. אם הבלילה דלילה מדי אפשר להוסיף קמח (ללא גלוטן).
להשרות ל-15 דקות.
להעביר למשטח מקומח בקמח ללא גלוטן.
מרדדים לעובי 1 ס"מ.
חותכים עיגולים בעזרת חותכן בגודל הרצוי.
מטגנים בשמן חם עד להזהבה.
למילוי: להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל וכוס חלב ולמלא.