אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

6,384
צפיות

בצק פילו במילוי קוקוס, אגוזים וריבה

המתכון של
בצק פילו במילוי קוקוס, אגוזים וריבה

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילה בצק פילו
  • חמאה
  • ריבה (איזה שאוהבים)
  • למילוי
  • כוס אגוזים קצוצים
  • כוס אגוזי מלך קצוצים
  • כוס קוקוס
  • 1/2 כוס סוכר
  • כף קינמון
  • לסירופ
  • 3 וחצי כוסות סוכר
  • חתיכת לימון
  • 2 כוסות מים
אופן ההכנה
  • 1

    להכין את הסירופ: מבשלים את הסוכר עם המים והלימון עד לסמיכות.


  • 2

    מכינים את המילוי: מערבבים את כל המרכיבים היטב.


  • 3

    לשמן 2 דפי בצק פילו בחמאה.


  • 4

    למרוח מעט ריבה ולהוסיף מילוי.


  • 5

    לגלגל לרולדה ולחתוך לפני האפיה.


  • 6

    לאפות ב-180 מעלות עד להשחמה.


  • 7

    לאחר האפייה לשפוך את הסירופ על הרולדות.


1

להכין את הסירופ: מבשלים את הסוכר עם המים והלימון עד לסמיכות.


2

מכינים את המילוי: מערבבים את כל המרכיבים היטב.


3

לשמן 2 דפי בצק פילו בחמאה.


4

למרוח מעט ריבה ולהוסיף מילוי.


5

לגלגל לרולדה ולחתוך לפני האפיה.


6

לאפות ב-180 מעלות עד להשחמה.


7

לאחר האפייה לשפוך את הסירופ על הרולדות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים