לןגן

בצק פילו במילוי קוקוס, אגוזים וריבה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 02/06/2016 | 17:45
בצק פילו במילוי קוקוס, אגוזים וריבה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לסירופ

אופן הכנה

  1. להכין את הסירופ: מבשלים את הסוכר עם המים והלימון עד לסמיכות

  2. מכינים את המילוי: מערבבים את כל המרכיבים היטב

  3. לשמן 2 דפי בצק פילו בחמאה

  4. למרוח מעט ריבה ולהוסיף מילוי

  5. לגלגל לרולדה ולחתוך לפני האפיה

  6. לאפות ב-180 מעלות עד להשחמה

  7. לאחר האפייה לשפוך את הסירופ על הרולדות