הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלערבב את כל האגוזים עם הסוכר והקינמון.
למרוח על 2 עלי פילו חמאה וריבה (איזה שאוהבים).
לפזר אגוזים, לסגור את הרולדה ולהניח בתבנית.
לחזור על אותן הפעולות בכדי להכין מספר רולדות.
לשמן את הרולדות עם שמן או חמאה ולחתוך.
מכניסים את הרולדות החתוכות לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה.
מכינים את הסירופ: מרתיחים את הסוכר עם המים והלימון עד לסמיכות.
לשפוך את הסירופ על הבקלאוות כאשר יצאו מהתנור.