לןגן

בקלאווה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 02/06/2016 | 16:13
בקלאווה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

אופן הכנה

  1. לערבב את כל האגוזים עם הסוכר והקינמון

  2. למרוח על 2 עלי פילו חמאה וריבה (איזה שאוהבים)

  3. לפזר אגוזים, לסגור את הרולדה ולהניח בתבנית

  4. לחזור על אותן הפעולות בכדי להכין מספר רולדות

  5. לשמן את הרולדות עם שמן או חמאה ולחתוך

  6. מכניסים את הרולדות החתוכות לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה

  7. מכינים את הסירופ: מרתיחים את הסוכר עם המים והלימון עד לסמיכות

  8. לשפוך את הסירופ על הבקלאוות כאשר יצאו מהתנור