ללוש את כל חומרי הבצק ולחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים.
3
לפתוח כל חלק למלבן גדול ודק על משטח מקומח.
4
עם גלגלת לחתוך ריבועים שווים, בכל ריבוע לחרוץ בפנים 7 רצועות עם בגלגלת לריבוע ולהרים את הרצועה האמצעית ואז לקחת אחד כן ואחד לא עד שמכינים את כל הבצק בצורת פרחים.
5
לטגן בשמן ןלהעביר למסננת.
6
לטבול בסירופ ולפזר שומשום קלוי או סוכריות צבעוניות.
1
לבשל את מרכיבי הסירופ עד הסמכה.
2
ללוש את כל חומרי הבצק ולחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים.
3
לפתוח כל חלק למלבן גדול ודק על משטח מקומח.
4
עם גלגלת לחתוך ריבועים שווים, בכל ריבוע לחרוץ בפנים 7 רצועות עם בגלגלת לריבוע ולהרים את הרצועה האמצעית ואז לקחת אחד כן ואחד לא עד שמכינים את כל הבצק בצורת פרחים.
5
לטגן בשמן ןלהעביר למסננת.
6
לטבול בסירופ ולפזר שומשום קלוי או סוכריות צבעוניות.