לןגן

שבקייה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 02/06/2016 | 15:48
שבקייה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לסירופ

לקישוט

אופן הכנה

  1. לבשל את מרכיבי הסירופ עד הסמכה

  2. ללוש את כל חומרי הבצק ולחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים

  3. לפתוח כל חלק למלבן גדול ודק על משטח מקומח

  4. עם גלגלת לחתוך ריבועים שווים, בכל ריבוע לחרוץ בפנים 7 רצועות עם בגלגלת לריבוע ולהרים את הרצועה האמצעית ואז לקחת אחד כן ואחד לא עד שמכינים את כל הבצק בצורת פרחים

  5. לטגן בשמן ןלהעביר למסננת

  6. לטבול בסירופ ולפזר שומשום קלוי או סוכריות צבעוניות