בתחתית הסיר מניחים את המיותר של העלה, 2 כפות רסק סלק (הטחונים) ואת שאריות הפנים של הסלק כשמרוקנים אותו (ניתן להרתיח את הסלק לפני שמרוקנים בשביל שיקצר את תהליך הבישול).
2
מוסיפים את האורז ותערובת הבשר ומתבלים לפי הטעם.
3
ממלאים את העלים והסלק לאחר שהתערובת הגיע לרתיחה קלה, לאחר מכן להניח בסיר.
1
בתחתית הסיר מניחים את המיותר של העלה, 2 כפות רסק סלק (הטחונים) ואת שאריות הפנים של הסלק כשמרוקנים אותו (ניתן להרתיח את הסלק לפני שמרוקנים בשביל שיקצר את תהליך הבישול).
2
מוסיפים את האורז ותערובת הבשר ומתבלים לפי הטעם.
3
ממלאים את העלים והסלק לאחר שהתערובת הגיע לרתיחה קלה, לאחר מכן להניח בסיר.