אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

3,047
צפיות

עלי מנגולד וסלק ממולאים

המתכון של
עלי מנגולד וסלק ממולאים

אפשר להוסיף בשר או כמנה צימחונית

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • למילוי
  • 1/4 קילו בשר אדום טחון
  • 1 חבילה פטרוזיליה
  • 5 עלי כרפס
  • 3 בצלים גדולים
  • תבלינים
  • כפית מלח
  • חצי כפית מלח לימון או תרכיז רימון
  • 2 כפות סוכר
  • לממולא
  • 8 סלק (3 לטחינה דקה)
  • 1 חבילה עלי מנגולד
  • כוס אורז
אופן ההכנה
  • 1

    בתחתית הסיר מניחים את המיותר של העלה, 2 כפות רסק סלק (הטחונים) ואת שאריות הפנים של הסלק כשמרוקנים אותו (ניתן להרתיח את הסלק לפני שמרוקנים בשביל שיקצר את תהליך הבישול).


  • 2

    מוסיפים את האורז ותערובת הבשר ומתבלים לפי הטעם.


  • 3

    ממלאים את העלים והסלק לאחר שהתערובת הגיע לרתיחה קלה, לאחר מכן להניח בסיר.


1

בתחתית הסיר מניחים את המיותר של העלה, 2 כפות רסק סלק (הטחונים) ואת שאריות הפנים של הסלק כשמרוקנים אותו (ניתן להרתיח את הסלק לפני שמרוקנים בשביל שיקצר את תהליך הבישול).


2

מוסיפים את האורז ותערובת הבשר ומתבלים לפי הטעם.


3

ממלאים את העלים והסלק לאחר שהתערובת הגיע לרתיחה קלה, לאחר מכן להניח בסיר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים