לןגן

עלי מנגולד וסלק ממולאים

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 01/06/2016 | 18:39
עלי מנגולד וסלק ממולאים

תקציר המתכון: אפשר להוסיף בשר או כמנה צימחונית

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי

תבלינים

לממולא

אופן הכנה

  1. בתחתית הסיר מניחים את המיותר של העלה, 2 כפות רסק סלק (הטחונים) ואת שאריות הפנים של הסלק כשמרוקנים אותו (ניתן להרתיח את הסלק לפני שמרוקנים בשביל שיקצר את תהליך הבישול)

  2. מוסיפים את האורז ותערובת הבשר ומתבלים לפי הטעם

  3. ממלאים את העלים והסלק לאחר שהתערובת הגיע לרתיחה קלה, לאחר מכן להניח בסיר