הכנסת הסירופ: בסיר קטן מרתיחים את חומרי הסירופ( 2 כפות מי ורדים, חצי כוס סוכר, 3/4 כוס מים ו2 כפיות מיץ לימון ) חוץ מהמי ורדים
לאחר שהמים מבעבים מכבים ומוסיפים את המי ורדים .
2
מערבבים את הגבינות לתערובת אחידה פותחים את אטריות הקדאיף על מחבת ומשטחים , מסדרים את שכבת הגבינות . ושוב את שיערות הקדאיף.
3
לשים על הגז כ7-8 דק' עד להזהבה ולהפוך לצלחת ולהחזיר את הקדאיף למחבת (אם רוצים קדאיף בצבע כתום להשתמש ב2 טיפות צבע מאכל ולהכניס לסירופ).
1
הכנסת הסירופ: בסיר קטן מרתיחים את חומרי הסירופ( 2 כפות מי ורדים, חצי כוס סוכר, 3/4 כוס מים ו2 כפיות מיץ לימון ) חוץ מהמי ורדים
לאחר שהמים מבעבים מכבים ומוסיפים את המי ורדים .
2
מערבבים את הגבינות לתערובת אחידה פותחים את אטריות הקדאיף על מחבת ומשטחים , מסדרים את שכבת הגבינות . ושוב את שיערות הקדאיף.
3
לשים על הגז כ7-8 דק' עד להזהבה ולהפוך לצלחת ולהחזיר את הקדאיף למחבת (אם רוצים קדאיף בצבע כתום להשתמש ב2 טיפות צבע מאכל ולהכניס לסירופ).