לןגן

כנאפה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 24/05/2016 | 15:47
כנאפה

תקציר המתכון: כנאפה - אטריות קדאיף עם גבינה עזים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנסת הסירופ: בסיר קטן מרתיחים את חומרי הסירופ( 2 כפות מי ורדים, חצי כוס סוכר, 3/4 כוס מים ו2 כפיות מיץ לימון ) חוץ מהמי ורדים לאחר שהמים מבעבים מכבים ומוסיפים את המי ורדים

  2. מערבבים את הגבינות לתערובת אחידה פותחים את אטריות הקדאיף על מחבת ומשטחים , מסדרים את שכבת הגבינות . ושוב את שיערות הקדאיף

  3. לשים על הגז כ7-8 דק' עד להזהבה ולהפוך לצלחת ולהחזיר את הקדאיף למחבת (אם רוצים קדאיף בצבע כתום להשתמש ב2 טיפות צבע מאכל ולהכניס לסירופ)