ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
500 - 750 גר' בשר בקר טחון
-
1 חלה שלמה ללא הקרום, או כיכר לחם לבן אחיד, ללא הקרום
-
-
-
-
-
קורט או שתיים, אבקת סודה לשתיה
-
להוסיף לפי הטעם - פלפל שחור / מלח
אופן ההכנה
-
1
לערבב את כל המצרכים ולהוסיף את הלחם חתוך לחתיכות קטנטנות, ואת הבצל המטוגן.
-
2
ליצור קציצות ולטגן אותן בשמן עמוק.
-
3
אפשר להוסיף את הקציצות לסיר חמין - ביום שבת בבוקר.
-
4
כמות המצרכים מספיקה לכ- 12 קציצות.
1
לערבב את כל המצרכים ולהוסיף את הלחם חתוך לחתיכות קטנטנות, ואת הבצל המטוגן.
2
ליצור קציצות ולטגן אותן בשמן עמוק.
3
אפשר להוסיף את הקציצות לסיר חמין - ביום שבת בבוקר.
4
כמות המצרכים מספיקה לכ- 12 קציצות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים