לןגן

קציצות בשר - בתוספת חלה שלמה, או כיכר לחם

מאת: מירי גולני, פורסם: 22/05/2016 | 20:01
קציצות בשר - בתוספת חלה שלמה, או כיכר לחם

תקציר המתכון: קציצות אהובות על משפחתי, לפעמים מוסיפה אותן לסיר החמין בשבת בבוקר

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המצרכים ולהוסיף את הלחם חתוך לחתיכות קטנטנות, ואת הבצל המטוגן

  2. ליצור קציצות ולטגן אותן בשמן עמוק

  3. אפשר להוסיף את הקציצות לסיר חמין - ביום שבת בבוקר

  4. כמות המצרכים מספיקה לכ- 12 קציצות