ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
400 גר' אטריות בגודל בינוני
-
-
250 גר' גבינה מגוררת - טל עמק, או פיקורינו, או מנצגו. ואפשר חצי מכל סוג
-
-
-
1/2 כוס חלב, או שמנת להקצפה 38%
-
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל את האטריות לפי הוראות יצרן.
-
2
לשטוף את האטריות ולחזיר אותן לסיר שבהן בושלו.
-
3
להוסיף לאטריות את החמאה ולערבב עד שהחמאה נמסה.
-
4
לשפוך חצי מהאטריות לתבנית בגודל 26X32 או תבנית בקוטר 26.
-
5
מעל לפזר 200 גר' גבינה מגוררת.
-
6
מעל הגבינה המגוררת לשפוך את יתרת האטריות.
-
7
מעל לאטריות לפזר את יתרת 50 גר' גבינה מגוררת.
-
8
לערבב בקערה את מרכיבי הרביכה ולשפוך אותה מעל לגבינה.
1
לבשל את האטריות לפי הוראות יצרן.
2
לשטוף את האטריות ולחזיר אותן לסיר שבהן בושלו.
3
להוסיף לאטריות את החמאה ולערבב עד שהחמאה נמסה.
4
לשפוך חצי מהאטריות לתבנית בגודל 26X32 או תבנית בקוטר 26.
5
מעל לפזר 200 גר' גבינה מגוררת.
6
מעל הגבינה המגוררת לשפוך את יתרת האטריות.
7
מעל לאטריות לפזר את יתרת 50 גר' גבינה מגוררת.
8
לערבב בקערה את מרכיבי הרביכה ולשפוך אותה מעל לגבינה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים