ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל 180 מעלות.
-
2
טורפים קלות את החלבון.
-
3
מוסיפים את הסוכר לחלבון ומערבבים.
-
4
מוסיפים את האגוזים, הגרעינים והשומשום.
-
5
מערבבים הכל.
-
6
בעזרת כף ורינג קטן/חותכן עוגיות, מעצבים את הצורה של העוגיה.
הערה- לאחר הנחת התערובת בתוך הרינג, רצוי להדק את התערובת בעזרת גב הכף.
לאחר ההידוק, מרימים את הרינג ועוברים לעוגיה הבאה..
-
7
אופים כרבע שעה, עד שתחתית העוגיה מזהיבה..
1
מחממים תנור ל 180 מעלות.
2
טורפים קלות את החלבון.
3
מוסיפים את הסוכר לחלבון ומערבבים.
4
מוסיפים את האגוזים, הגרעינים והשומשום.
5
מערבבים הכל.
6
בעזרת כף ורינג קטן/חותכן עוגיות, מעצבים את הצורה של העוגיה.
הערה- לאחר הנחת התערובת בתוך הרינג, רצוי להדק את התערובת בעזרת גב הכף.
לאחר ההידוק, מרימים את הרינג ועוברים לעוגיה הבאה..
7
אופים כרבע שעה, עד שתחתית העוגיה מזהיבה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים