לןגן

עוגיות פיצוחים

מאת: ענבל אורן, פורסם: 18/05/2016 | 15:02
עוגיות פיצוחים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל 180 מעלות

  2. טורפים קלות את החלבון

  3. מוסיפים את הסוכר לחלבון ומערבבים

  4. מוסיפים את האגוזים, הגרעינים והשומשום

  5. מערבבים הכל

  6. בעזרת כף ורינג קטן/חותכן עוגיות, מעצבים את הצורה של העוגיה. הערה- לאחר הנחת התערובת בתוך הרינג, רצוי להדק את התערובת בעזרת גב הכף. לאחר ההידוק, מרימים את הרינג ועוברים לעוגיה הבאה.

  7. אופים כרבע שעה, עד שתחתית העוגיה מזהיבה.