קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור ל 180 מעלות
טורפים קלות את החלבון
מוסיפים את הסוכר לחלבון ומערבבים
מוסיפים את האגוזים, הגרעינים והשומשום
מערבבים הכל
בעזרת כף ורינג קטן/חותכן עוגיות, מעצבים את הצורה של העוגיה. הערה- לאחר הנחת התערובת בתוך הרינג, רצוי להדק את התערובת בעזרת גב הכף. לאחר ההידוק, מרימים את הרינג ועוברים לעוגיה הבאה.
אופים כרבע שעה, עד שתחתית העוגיה מזהיבה.