ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדיאטטים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מדליקים תנור לחום 190 מעלות .
-
2
מרוקנים את התפוחים מהליבה.
-
3
מסדרים בתבנית אפיה או למיקרוגל .
-
4
מכניסים לכל תפוח כפית ריבה ללא סוכר .
-
5
מפזרים סטיביה וקינמון , ואופים .
-
6
מצננים וחותכים לקוביות .
-
7
מסדרים את המנה בכוס זכוכית שקופה ..
-
8
בתחתית את התפוחים ..
-
9
מעל יוגורט עם סטיביה .
-
10
ומעל את הרוטב של תפוחי העץ האפויים ..
-
11
אפשר לקשט בעוד קינמון , מעט אגוזי מלך .
-
12
ובתאבון.
1
מדליקים תנור לחום 190 מעלות .
2
מרוקנים את התפוחים מהליבה.
3
מסדרים בתבנית אפיה או למיקרוגל .
4
מכניסים לכל תפוח כפית ריבה ללא סוכר .
5
מפזרים סטיביה וקינמון , ואופים .
6
מצננים וחותכים לקוביות .
7
מסדרים את המנה בכוס זכוכית שקופה ..
8
בתחתית את התפוחים ..
9
מעל יוגורט עם סטיביה .
10
ומעל את הרוטב של תפוחי העץ האפויים ..
11
אפשר לקשט בעוד קינמון , מעט אגוזי מלך .
12
ובתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים