תקציר המתכון: חשבתי על תפוח אפוי עם יוגורט בארוחת 16:00 . וזה מה שיצא
קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מדליקים תנור לחום 190 מעלות
מרוקנים את התפוחים מהליבה
מסדרים בתבנית אפיה או למיקרוגל
מכניסים לכל תפוח כפית ריבה ללא סוכר
מפזרים סטיביה וקינמון , ואופים
מצננים וחותכים לקוביות
מסדרים את המנה בכוס זכוכית שקופה .
בתחתית את התפוחים .
מעל יוגורט עם סטיביה
ומעל את הרוטב של תפוחי העץ האפויים .
אפשר לקשט בעוד קינמון , מעט אגוזי מלך
ובתאבון