הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהממסים שוקולד, ממלאים תבנית סיליקון לפטיפורים, הופכים על מגש ומנערים, מתקבלת תבנית חלולה ומצופה שוקולד, מקפיאים 10 דקות..
מלית לפי בחירה - ניתן למלא את הפטיפורים בקוקוס, חמאת בוטנים, ממרח לוטוס, קרם אגוזי לוז, טופי קרמל ועוד....
ממסים את יתרת השוקולד , מורחים על המלית ומיישרים, מקפיאים חצי שעה, מחלצים את הפטיפורים מהתבנית, מסדרים במנג'טים..