לןגן

פטיפורים

מאת: אתי ממן, פורסם: 29/04/2016 | 17:30
פטיפורים

תקציר המתכון: לאירוח מושלם!

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי

מלית לפי בחירה

אופן הכנה

  1. ממסים שוקולד, ממלאים תבנית סיליקון לפטיפורים, הופכים על מגש ומנערים, מתקבלת תבנית חלולה ומצופה שוקולד, מקפיאים 10 דקות.

  2. מלית לפי בחירה - ניתן למלא את הפטיפורים בקוקוס, חמאת בוטנים, ממרח לוטוס, קרם אגוזי לוז, טופי קרמל ועוד...

  3. ממסים את יתרת השוקולד , מורחים על המלית ומיישרים, מקפיאים חצי שעה, מחלצים את הפטיפורים מהתבנית, מסדרים במנג'טים.