ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- מספר מנות15 מנות
- זמן הכנה1 שעות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 15 מנות
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור לחום גבוה של 190 מעלות.
-
2
מרתיחים את המים ,עם החמאה ,סוכר ומלח
אחרי הרתיחה,מוסיפים את הקמח, מערבבים
ומכבים את האש ,לאחר ומסה הפכה לבצק אחיד.
-
3
מעבירים את הבצק החם למקסר ומצננים מעט
מפעילים עם גיטרה ומכניסים ביצה ביצה . ומבלעים בהדרגה
את כל הביצים ....
-
4
ממלאים שק זילוף עם צינטר משונן גדול
בבצק הרבוך .. ומזלפים לתבנית עם נייר אפיה.
-
5
אופים בתנור שחומם ל190 מעלות עדין ... כ- 20 דקות ועד שהפחזניות תופחות ומזהיבות
מומלץ לא לפתוח את התנור באמצע האפיה
על מנת לשמור על החום והתקשות הפחזיה במצב תפוח.
-
6
מילוי שמנת מתוקה
מקציפים הכל יחס לקרם.
-
7
לאחר האפיה של הפחזניות יוצרים חתך וממלאים בקצפת בעזרת שקית זילוף וצינטר משונן
ניתן לקשט עם גאנש שוקולד , סוכריות , אגוזים קצוצים מעל ועוד.
1
מחממים תנור לחום גבוה של 190 מעלות.
2
מרתיחים את המים ,עם החמאה ,סוכר ומלח
אחרי הרתיחה,מוסיפים את הקמח, מערבבים
ומכבים את האש ,לאחר ומסה הפכה לבצק אחיד.
3
מעבירים את הבצק החם למקסר ומצננים מעט
מפעילים עם גיטרה ומכניסים ביצה ביצה . ומבלעים בהדרגה
את כל הביצים ....
4
ממלאים שק זילוף עם צינטר משונן גדול
בבצק הרבוך .. ומזלפים לתבנית עם נייר אפיה.
5
אופים בתנור שחומם ל190 מעלות עדין ... כ- 20 דקות ועד שהפחזניות תופחות ומזהיבות
מומלץ לא לפתוח את התנור באמצע האפיה
על מנת לשמור על החום והתקשות הפחזיה במצב תפוח.
6
מילוי שמנת מתוקה
מקציפים הכל יחס לקרם.
7
לאחר האפיה של הפחזניות יוצרים חתך וממלאים בקצפת בעזרת שקית זילוף וצינטר משונן
ניתן לקשט עם גאנש שוקולד , סוכריות , אגוזים קצוצים מעל ועוד.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים