ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- מספר מנות6 מנות
- זמן הכנה40 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- קטגוריה: פסח
- זמן הכנה: 40 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 6 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לעוגת שוקולד
-
-
-
2 כוסות קמח תופח כשר לפסח
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להכנת עוגת שוקולד - בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, קוקוס, מוסיפים מים, שמן, ביצים, מים רותחים ומערבבים, יוצקים לתבנית סיליקון שקעים, אופים 170 מעלות כ 40 דקות..
-
2
להכנת קרם אגוזי לוז - מקציפים קצפת צמחית, מים, אינסטנט לקצפת יציבה, מוסיפים קרם אגוזי לוז ומערבבים..
-
3
חוצים את העוגה, מורחים קרם אגוזי לוז..
-
4
להכנת ציפוי שוקולד - ממיסים שוקולד מריר עם קצפת ומים, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, יוצקים על העוגה.
לזילוף שוקולד לבן פרווה - ממיסים שוקולד מעבירים לשקית זילוף ומקשטים...
1
להכנת עוגת שוקולד - בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, קוקוס, מוסיפים מים, שמן, ביצים, מים רותחים ומערבבים, יוצקים לתבנית סיליקון שקעים, אופים 170 מעלות כ 40 דקות..
2
להכנת קרם אגוזי לוז - מקציפים קצפת צמחית, מים, אינסטנט לקצפת יציבה, מוסיפים קרם אגוזי לוז ומערבבים..
3
חוצים את העוגה, מורחים קרם אגוזי לוז..
4
להכנת ציפוי שוקולד - ממיסים שוקולד מריר עם קצפת ומים, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, יוצקים על העוגה.
לזילוף שוקולד לבן פרווה - ממיסים שוקולד מעבירים לשקית זילוף ומקשטים...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים