לןגן

עוגת אישית - שוקולד קרם אגוזי לוז

מאת: אתי ממן, פורסם: 26/04/2016 | 11:11
עוגת אישית - שוקולד קרם אגוזי לוז

תקציר המתכון: מושלמת לחג!

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לעוגת שוקולד

קרם אגוזי לוז

ציפוי שוקולד

לזילוף

אופן הכנה

  1. להכנת עוגת שוקולד - בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, קוקוס, מוסיפים מים, שמן, ביצים, מים רותחים ומערבבים, יוצקים לתבנית סיליקון שקעים, אופים 170 מעלות כ 40 דקות.

  2. להכנת קרם אגוזי לוז - מקציפים קצפת צמחית, מים, אינסטנט לקצפת יציבה, מוסיפים קרם אגוזי לוז ומערבבים.

  3. חוצים את העוגה, מורחים קרם אגוזי לוז.

  4. להכנת ציפוי שוקולד - ממיסים שוקולד מריר עם קצפת ומים, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, יוצקים על העוגה. לזילוף שוקולד לבן פרווה - ממיסים שוקולד מעבירים לשקית זילוף ומקשטים..