תקציר המתכון: מושלמת לחג!
קטגוריה: פסח, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
להכנת עוגת שוקולד - בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, קוקוס, מוסיפים מים, שמן, ביצים, מים רותחים ומערבבים, יוצקים לתבנית סיליקון שקעים, אופים 170 מעלות כ 40 דקות.
להכנת קרם אגוזי לוז - מקציפים קצפת צמחית, מים, אינסטנט לקצפת יציבה, מוסיפים קרם אגוזי לוז ומערבבים.
חוצים את העוגה, מורחים קרם אגוזי לוז.
להכנת ציפוי שוקולד - ממיסים שוקולד מריר עם קצפת ומים, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, יוצקים על העוגה. לזילוף שוקולד לבן פרווה - ממיסים שוקולד מעבירים לשקית זילוף ומקשטים..