ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
5 יחידה עלי םטרוזילייה לא חייב
אופן ההכנה
-
1
בסד.
-
2
מערבבים חזק עם מזלג את הביצים.
-
3
מוסיפים את השמן וממשיכים לערבב.
-
4
מפוררים את המצות הרטובות לתוך הקערה מערבבים ומוסיפים את התבלינים והקמח מצה ועלי פטרוזילייה קצוצים קטן לא חייב ומערבבים היטב.
-
5
מניחים בצד לעשר דקות.
-
6
העיסה דביקה ככה זה צריך להיות.
-
7
בסיר עמוק ורחב מרתיחים מים עם מלח וכשזה רותח מרטיבים ידיים ויוצרים כדורים קטנים ולתוך הסיר .
-
8
לאחר שצפים להשאיר לעוד 7 דקות.
-
9
להוציא למסננת.
-
10
להגיש עם מרק צח.
-
11
עלי פטרוזילייה זו רק המלצה אפשר להוסיף לעיסה עלי פטרוזיליה קצוצים.
1
בסד.
2
מערבבים חזק עם מזלג את הביצים.
3
מוסיפים את השמן וממשיכים לערבב.
4
מפוררים את המצות הרטובות לתוך הקערה מערבבים ומוסיפים את התבלינים והקמח מצה ועלי פטרוזילייה קצוצים קטן לא חייב ומערבבים היטב.
5
מניחים בצד לעשר דקות.
6
העיסה דביקה ככה זה צריך להיות.
7
בסיר עמוק ורחב מרתיחים מים עם מלח וכשזה רותח מרטיבים ידיים ויוצרים כדורים קטנים ולתוך הסיר .
8
לאחר שצפים להשאיר לעוד 7 דקות.
9
להוציא למסננת.
10
להגיש עם מרק צח.
11
עלי פטרוזילייה זו רק המלצה אפשר להוסיף לעיסה עלי פטרוזיליה קצוצים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים