לןגן

קניידלך

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 24/04/2016 | 16:32
קניידלך

תקציר המתכון: בסד מהמטבח המשפחתי לפסח

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסד

  2. מערבבים חזק עם מזלג את הביצים

  3. מוסיפים את השמן וממשיכים לערבב

  4. מפוררים את המצות הרטובות לתוך הקערה מערבבים ומוסיפים את התבלינים והקמח מצה ועלי פטרוזילייה קצוצים קטן לא חייב ומערבבים היטב

  5. מניחים בצד לעשר דקות

  6. העיסה דביקה ככה זה צריך להיות

  7. בסיר עמוק ורחב מרתיחים מים עם מלח וכשזה רותח מרטיבים ידיים ויוצרים כדורים קטנים ולתוך הסיר

  8. לאחר שצפים להשאיר לעוד 7 דקות

  9. להוציא למסננת

  10. להגיש עם מרק צח

  11. עלי פטרוזילייה זו רק המלצה אפשר להוסיף לעיסה עלי פטרוזיליה קצוצים