מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, שמן, תמצית וניל, קמח, מיץ תפוזים, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה, משמנים תבנית סיליקון משולשים, מחלקים כף אגוזים בתחתית התבנית, יוצקים מהבלילה עד חצי ס"מ לפני הסוף, יוצקים כף סירופ מייפל על כל משולש, אופים 170 מעלות כ 40 דקות, מחלצים את העוגה מהתבנית, מניחים בכלי הגשה, מפזרים מעל את יתרת האגוזים ומזלפים סירופ מייפל, שומרים במקרר..
חג שמח מנפלאות המטבח של אתי ממן ...
1
מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, שמן, תמצית וניל, קמח, מיץ תפוזים, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה, משמנים תבנית סיליקון משולשים, מחלקים כף אגוזים בתחתית התבנית, יוצקים מהבלילה עד חצי ס"מ לפני הסוף, יוצקים כף סירופ מייפל על כל משולש, אופים 170 מעלות כ 40 דקות, מחלצים את העוגה מהתבנית, מניחים בכלי הגשה, מפזרים מעל את יתרת האגוזים ומזלפים סירופ מייפל, שומרים במקרר..
חג שמח מנפלאות המטבח של אתי ממן ...