לןגן

עוגת מייפל אגוזים

מאת: אתי ממן, פורסם: 19/04/2016 | 18:36
עוגת מייפל אגוזים

תקציר המתכון: פשוטה, קלה וטעימה!

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, שמן, תמצית וניל, קמח, מיץ תפוזים, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה, משמנים תבנית סיליקון משולשים, מחלקים כף אגוזים בתחתית התבנית, יוצקים מהבלילה עד חצי ס"מ לפני הסוף, יוצקים כף סירופ מייפל על כל משולש, אופים 170 מעלות כ 40 דקות, מחלצים את העוגה מהתבנית, מניחים בכלי הגשה, מפזרים מעל את יתרת האגוזים ומזלפים סירופ מייפל, שומרים במקרר.. חג שמח מנפלאות המטבח של אתי ממן ..