הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
ראשון בסדרת הקינוחים לפסח..
ממיסים שוקולד חלב ושוקולד לבן בנפרד, יוצקים כף מכל טעם בתוך תבנית סיליקון שקעים (כל צורה תתאים), בעזרת קיסם עץ מורחים עד לחצי גובה התבנית, מקפיאים חצי שעה..
ממיסים במיקרו גלוקוזה, סילאן, חמאת בוטנים, מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים, יוצקים מעל השוקולד, מקפיאים רבע שעה ומחלצים מהתבנית, שומרים במקרר בקופסאות אטומות.. חג כשר ושמח מנפלאות המטבח של אתי ממן....