לןגן

פצפוצי אורז בטעם חמאת בוטנים בציפוי שוקולד

מאת: אתי ממן, פורסם: 16/04/2016 | 13:53
פצפוצי אורז בטעם חמאת בוטנים בציפוי שוקולד

תקציר המתכון: ראשון בסדרת הקינוחים לפסח..

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. ממיסים שוקולד חלב ושוקולד לבן בנפרד, יוצקים כף מכל טעם בתוך תבנית סיליקון שקעים (כל צורה תתאים), בעזרת קיסם עץ מורחים עד לחצי גובה התבנית, מקפיאים חצי שעה.

  2. ממיסים במיקרו גלוקוזה, סילאן, חמאת בוטנים, מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים, יוצקים מעל השוקולד, מקפיאים רבע שעה ומחלצים מהתבנית, שומרים במקרר בקופסאות אטומות.. חג כשר ושמח מנפלאות המטבח של אתי ממן...