ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- מספר מנות10 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- קטגוריה: פסח
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 10 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
ממיסים שוקולד חלב, מורחים בתבנית סיליקון שקעים (או צדף כפי שמופיע בתמונה), מקפיאים רבע שעה..
-
2
ממיסים שוקולד לבן עם 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מכניסים למקרר לשעה..
-
3
מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים תמצית תות, חותכים תותים לקוביות ומוסיפים לשמנת, מוסיפים את תערובת השוקולד (במקרר)ומקפלים, יוצקים לתוך השקעים, מקפיאים לילה..
-
4
מחלצים מהתבנית, מגישים עם תותים..
מנפלאות המטבח של אתי ממן באהבה!.
1
ממיסים שוקולד חלב, מורחים בתבנית סיליקון שקעים (או צדף כפי שמופיע בתמונה), מקפיאים רבע שעה..
2
ממיסים שוקולד לבן עם 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מכניסים למקרר לשעה..
3
מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים תמצית תות, חותכים תותים לקוביות ומוסיפים לשמנת, מוסיפים את תערובת השוקולד (במקרר)ומקפלים, יוצקים לתוך השקעים, מקפיאים לילה..
4
מחלצים מהתבנית, מגישים עם תותים..
מנפלאות המטבח של אתי ממן באהבה!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים