ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- מספר מנות12 מנות
- זמן הכנה35 דקות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- קטגוריה: פסח
- זמן הכנה: 35 דקות
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 12 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
120 גרם חמאה ללא מלח או מחמאה
-
-
-
-
-
-
2 יחידות ביצים גדולות טרופות קל
-
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת או גרויאר או תערובת של שניהן
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור לחום של 180 מעלות.
-
2
לשמן תבנית של מאפינס גודל רגיל או אפשר לאפות אותן בכוסות נייר לאפיית מאפינס.
-
3
בסיר בינוני על להבה בינונית להביא לרתיחה עדינה את החמאה, חלב מים ומלח עד להמסת החמאה.
-
4
לבנתיים בקערת מיקסר או קערה עם מיקסר ידני עם וו גיטרה
להוסיף את הקמח טפיוקה.
-
5
להוסיף את הנוזל החם ולהפעיל על מהירות בינונית לדקה או 2 או עד שקיבל מרקם חלק.
-
6
להוסיף את השום הכוסברה והגבינה ולהמשיך להקציף לקרר טיפה ואז להוסיף את הביצים עד להטמעה
לחכות 5 דקות.
-
7
למזוג 2 כפות מהבלילה לתוך כוסות המאפינס
לאפות 25 דקות.
-
8
להגיש חם...
ניתן להשיג את קמח הטפיוקה
בחנויות טבע מרקט או בניצת הדובדבן.
-
9
בהצלחה ובתיאבון.
1
לחמם תנור לחום של 180 מעלות.
2
לשמן תבנית של מאפינס גודל רגיל או אפשר לאפות אותן בכוסות נייר לאפיית מאפינס.
3
בסיר בינוני על להבה בינונית להביא לרתיחה עדינה את החמאה, חלב מים ומלח עד להמסת החמאה.
4
לבנתיים בקערת מיקסר או קערה עם מיקסר ידני עם וו גיטרה
להוסיף את הקמח טפיוקה.
5
להוסיף את הנוזל החם ולהפעיל על מהירות בינונית לדקה או 2 או עד שקיבל מרקם חלק.
6
להוסיף את השום הכוסברה והגבינה ולהמשיך להקציף לקרר טיפה ואז להוסיף את הביצים עד להטמעה
לחכות 5 דקות.
7
למזוג 2 כפות מהבלילה לתוך כוסות המאפינס
לאפות 25 דקות.
8
להגיש חם...
ניתן להשיג את קמח הטפיוקה
בחנויות טבע מרקט או בניצת הדובדבן.
9
בהצלחה ובתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים