ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- מספר מנות20 מנות
- זמן הכנה15 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- קטגוריה: עוגיות
- זמן הכנה: 15 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 20 מנות
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לעבד את כל החומרים ולעבד לבצק. לשים לב לנוזלים כי עשיתי לפי העין והבצק.
לתת מנוחה של 20 דק. לחלק ל 2 ולרדד את הבצק דק מאדדד.
לחתוך רצועות של 5 סמ × 30 אורך.
לחמם בסיר שמן עמוק.
לנעוץ את המזלג ב קצה רצועת הבצק ולטבול השמן החם, תוך כדי גלגול . להניח על נייר סופג.
תהנו הילה💟💖
להכין דבש-מסוכר ומים להביא לרתיחה להנמיך את האש עד שהופך לצבע דבש בהיר. לטבול את הפזואלוס.
לפזר שומשום או סוכריות ...אפשרי גם בלי..
1
לעבד את כל החומרים ולעבד לבצק. לשים לב לנוזלים כי עשיתי לפי העין והבצק.
לתת מנוחה של 20 דק. לחלק ל 2 ולרדד את הבצק דק מאדדד.
לחתוך רצועות של 5 סמ × 30 אורך.
לחמם בסיר שמן עמוק.
לנעוץ את המזלג ב קצה רצועת הבצק ולטבול השמן החם, תוך כדי גלגול . להניח על נייר סופג.
תהנו הילה💟💖
להכין דבש-מסוכר ומים להביא לרתיחה להנמיך את האש עד שהופך לצבע דבש בהיר. לטבול את הפזואלוס.
לפזר שומשום או סוכריות ...אפשרי גם בלי..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים