לןגן

פזואלוס

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 23/03/2016 | 23:31
פזואלוס

תקציר המתכון: פזואלוס לחג

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לעבד את כל החומרים ולעבד לבצק. לשים לב לנוזלים כי עשיתי לפי העין והבצק. לתת מנוחה של 20 דק. לחלק ל 2 ולרדד את הבצק דק מאדדד. לחתוך רצועות של 5 סמ × 30 אורך. לחמם בסיר שמן עמוק. לנעוץ את המזלג ב קצה רצועת הבצק ולטבול השמן החם, תוך כדי גלגול . להניח על נייר סופג. תהנו הילה💟💖 להכין דבש-מסוכר ומים להביא לרתיחה להנמיך את האש עד שהופך לצבע דבש בהיר. לטבול את הפזואלוס. לפזר שומשום או סוכריות ...אפשרי גם בלי.