אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

  • קטגוריהעוגיות
  • מספר מנות60 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 60 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • רכיבים לבצק:
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים פושרים
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 600 גרם קמח מנופה
  • רכיבים לסירופ:
  • 1/2 קילוגרם סוכר
  • 2 כוסות מים
  • 1 כפית מי ורדים
  • 1/2 יחידה מיץ לימון
אופן ההכנה
  • 1

    אופן הכנת הסירופ: לערבב את כל החומרים ביחד עד לקבלת סירופ צמיג..


  • 2

    אופן הכנת השבקיה: בקערה שמים מים, שמן וסוכר וניל ומערבבים. מוסיפים את הקמח המנופה ומערבבים עד לקבלת בצק רך ושמנוני. מניחים לנוח בערך 20 דקות. יוצרים עיגולים בגודל של פינג פונג, מרדדים לצורת מלבן חותכים פסים בתוך מלבן לא עד הסוף כדי שתיווצר רשת. את הרשת קולעים אחד בשני ומכניסים לתוך השמן העמוק. אח"כ טובלים בסירופ הסוכר מפזרים מעל שומשום או סוכריות צבעוניות..


1

אופן הכנת הסירופ: לערבב את כל החומרים ביחד עד לקבלת סירופ צמיג..


2

אופן הכנת השבקיה: בקערה שמים מים, שמן וסוכר וניל ומערבבים. מוסיפים את הקמח המנופה ומערבבים עד לקבלת בצק רך ושמנוני. מניחים לנוח בערך 20 דקות. יוצרים עיגולים בגודל של פינג פונג, מרדדים לצורת מלבן חותכים פסים בתוך מלבן לא עד הסוף כדי שתיווצר רשת. את הרשת קולעים אחד בשני ומכניסים לתוך השמן העמוק. אח"כ טובלים בסירופ הסוכר מפזרים מעל שומשום או סוכריות צבעוניות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים