3 חבילות מרגרינה בלי מלח ( חבילות) או למי שלא רוצה מרגרינה אז להחליף עם 2 1/4 חב׳ חמאה ללא מלח
1 קילוגרם קמח רגיל
למלית
100 גרם תערובת אגוזים שבורים לא טחונים
1 כוס כוס תמרים מגולענים ( לא ממרח תמרים) מעוכים בעזרת מזלג חצי כוס תאנים יבשים עם 1/4 כוס רום בטעם מנגו או כל משקה רום משובח
2 כפות קינמון טחון ( במחבת קטנה לקלות מעט או כשריח הקינמון מתחיל להתחזק
אופן ההכנה
1
ללוש את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק רך לא ללוש יותר מידי אחרת הפריכות לא תהיה טובה
לכסות עם מגבת מטבח ולמקרר חצי שעה.
2
לערבב את מצרכי המלית עד לקבלת מחית.
3
להוציא את הבצק מהמקרר ולתת לו לנוח 10 דקות
לחלק לארבעה חלקים לרדד על משטח מקומח לעובי של 2-4 ממ
לקרוץ עיגולים בקוטר של 6 סמ
להניח באמצע כף מן המלית ולסגור שלוש פינות לאטום לגמרי את האוזן
( אל דאגה באפיה יפתחו מעט).
4
לאפות בתנור שחומם מראש 180 ל12-15 דקות או עד לקבלת צבע זהוב
לקרר את אוזני ההמן ולפזר מעל אבקת סוכר.
5
בתאבון ובהצלחה
ראו הוזהרתן לאוזניים אילו יש טעם של עוד
אתן לא תפסיקו לאכול אותן וזה משמין אבל שווה!!!!!.
1
ללוש את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק רך לא ללוש יותר מידי אחרת הפריכות לא תהיה טובה
לכסות עם מגבת מטבח ולמקרר חצי שעה.
2
לערבב את מצרכי המלית עד לקבלת מחית.
3
להוציא את הבצק מהמקרר ולתת לו לנוח 10 דקות
לחלק לארבעה חלקים לרדד על משטח מקומח לעובי של 2-4 ממ
לקרוץ עיגולים בקוטר של 6 סמ
להניח באמצע כף מן המלית ולסגור שלוש פינות לאטום לגמרי את האוזן
( אל דאגה באפיה יפתחו מעט).
4
לאפות בתנור שחומם מראש 180 ל12-15 דקות או עד לקבלת צבע זהוב
לקרר את אוזני ההמן ולפזר מעל אבקת סוכר.
5
בתאבון ובהצלחה
ראו הוזהרתן לאוזניים אילו יש טעם של עוד
אתן לא תפסיקו לאכול אותן וזה משמין אבל שווה!!!!!.