הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגיות מדהימות ונימוחות שאי אפשר להפסיק לאכול! ההכנה של העוגיות עצמן לוקחת מספר דקות אך הגלגול באבקת הסוכר לוקח טיפה זמן
ממיסים יחד את השוקולד והחמאה.
במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר היחד כ-5 דקות במהירות גבוהה.
מקפלים את קצף הביצים לתוך תערובת השוקולד המומס ולאחר מכן מקפלים פנימה גם את החלב/אספרסו/ליקר.
מנפים את הקמח ומקפלים לתערובת.
מערבבים פנימה שקדים טחונים.
מתקבלת בלילה נוזלית, וזה בסדר! מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-4 שעות או עד שהתערובת מתקשה.
מחממים תנור ל190 מעלות.
מגלגלים את התערובת לכדורים בקוטר 4 ס״מ.
מכינים כלי אחד עם סוכר וכלי נוסף עם אבקת הסוכר.
מגלגלים כל כדור בסוכר ואז באבקת הסוכר.
מניחים באופן מרווח את הכדורים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים 7-8 דקות. העוגיות ישתטחו וייסדקו מאוד, אבל עדיין יהיו מאוד רכות למגע- זה בסדר בזמן הצינון הן טיפה מתקשות. אפיית יתר תייבש את העוגיות (הן אמורות להיות במרקם של בראוניז) מצננים לחלוטין ושומרים בקופסא אטומה בטמפ׳ החדר..